Πλαστικός Χειρουργός Αθήνα | Καλώς ήλθατε!

Η Πλαστική Χειρουργική αποτελεί μια σύνθετη, διαρκώς εξελισσόμενη επιστήμη-τέχνη, η οποία στοχεύει τόσο στη βελτίωση της εμφάνισης του ατόμου όσο και στη διόρθωση επίκτητων ή συγγενών προβλημάτων.
Σε μια εποχή που η συγκεκριμένη επιστήμη έχει πάψει να θεωρείται ταμπού ή πολυτέλεια, ο Πλαστικός Χειρουργός αναδεικνύεται σε πολύτιμο αρωγό και συνεργάτη όλων μας ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, επαγγέλματος, οικονομικού status ή άλλων παραμέτρων.
Η εφαρμογή των πρακτικών αυτής της επιστήμης τελεσφορεί μόνον όταν τηρούνται ορισμένες αρχές και προϋποθέσεις. Ο Πλαστικός Χειρουργός οφείλει να επιδιώκει την απόλυτη ασφάλεια του ασθενούς, το φυσικό-αρμονικό αποτέλεσμα συμβατό με τη συνολική εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, την άσκηση της ιατρικής βάσει τεκμηριωμένης από την έρευνα γνώσης, την ανθρώπινη αλλά και διακριτική επαφή του με τον ασθενή, την πλήρως εξατομικευμένη προσέγγιση του εκάστοτε περιστατικού και την ειλικρίνεια και εντιμότητα όσον αφορά την ενημέρωση του ασθενούς για το προσδοκώμενο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα αποτελεί εξάλλου η ορθή αντίληψη για το “ωραίο” και η ηθική του στάση πάνω σε κάθε ιατρικό ζήτημα ή δίλημμα.
Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις αρχές, για τις οποίες και δεσμεύομαι απέναντί σας.

Dr. Δριμούρας Γεώργιος
MD, MSc, PhD, FEBOPRAS

Πρωτοποριακές Επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής

Με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο, με άρτιες αισθητικές και επανορθωτικές τεχνικές και σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχουμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής, με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα.

Επεμβάσεις – Θεραπείες

Σχεδόν όλες οι διαδικασίες απαιτούν μόνο τοπική αναισθησία και λίγες ώρες στους χώρους μας, σε σύγχρονα και εξοπλισμένα ιατρεία!

Αισθητική & Επανορθωτική Δερματικών Όγκων

Η έγκαιρη διάγνωση και η εξειδικευμένη αντιμετώπιση, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στην αισθητική και επανορθωτική αποκατάσταση των δερματικών όγκων.

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από Πλαστικούς Χειρουργούς, Δερματολόγους, Αναισθησιολόγο, Παθολογοανατόμο, Νοσηλευτές και Αισθητικό, είναι κοντά σας για να σας προσφέρει υψηλού επιστημονικού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Η εξειδίκευσή μας και η συνεχής ενημέρωση και αναβάθμιση, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή θεραπεία, με τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους.

Σας προσκαλούμε σε ένα προσωπικό ραντεβού για να γνωρίσετε από κοντά τις πιο καινοτόμες και ασφαλείς χειρουργικές τεχνικές κοσμητικής ιατρικής, καθώς και τα συστήματα αναδόμησης και αντιγήρανσης του δέρματος.

Σας ευχαριστούμε!

Τελευταία Νέα