Ανάπλαση Αιδοίου

Η ανάπλαση του αιδοίου περιλαμβάνει μια σειρά από αισθητικές παρεμβάσεις, οι οποίες επιλέγονται βάσει των αναγκών της περιοχής αλλά και των επιθυμιών της ασθενούς, με στόχο ένα πιο αρμονικό, φυσικό και παράλληλα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Orgasm Shot (O-Shot) – Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες

Πρόκειται για θεραπεία αντιγήρανσης, απόλυτα ασφαλή, η οποία βασίζεται στην ιδιότητα των αυτόλογων αυξητικών παραγόντων του αίματος να διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης του οργανισμού.

Η γεννητική περιοχή ανανεώνεται, ενώ σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, φαίνεται να βελτιώνεται η αισθητικότητα στην περιοχή και να ενισχύεται η σεξουαλική ικανοποίηση της ασθενούς.

Λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος από την ασθενή και μετά από κατάλληλη προετοιμασία, οι αυξητικοί παράγοντες των αιμοπεταλίων εκχέονται στην υπό θεραπεία περιοχή. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, γρήγορη και, αμέσως μετά, επιστρέφουμε πλήρως στην καθημερινότητά μας.

Υαλουρονικό Οξύ

Με το υαλουρονικό οξύ μπορούμε να ενισχύσουμε και να αυξήσουμε τα χείλη του αιδοίου, όταν αυτά είναι υποπλαστικά ή να εξισορροπήσουμε διαφορές στο μέγεθός τους. Η θεραπεία είναι σύντομη, το αποτέλεσμα είναι την ίδια στιγμή ορατό και η επιστροφή μας στις δραστηριότητες άμεση.

Λεύκανση Αιδοίου & Πρωκτού

Γίνεται με laser και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Με την κατάλληλη προετοιμασία της περιοχής, η θεραπεία είναι ανώδυνη. Η επιστροφή στη σεξουαλική ζωή καθυστερεί μερικές μόνο ημέρες.

Αποτρίχωση με Laser Alexandrite

Είναι γνωστά τα προβλήματα που προκύπτουν στην περιγεννητική περιοχή, με τις παλαιότερες μεθόδους αποτρίχωσης:

 • ερεθισμοί
 • θυλακίτιδες
 • τοπικές φλεγμονές
 • υπερμελαγχρώσεις
 • σημάδια
 • χαλάρωση του δέρματος

Σε μια τόσο ευαίσθητη και σημαντική περιοχή του σώματός μας, αξίζει η επιλογή του laser alexandrite, που δίνει τέλος στα προαναφερθέντα προβλήματα. Με την αποτρίχωση με laser δίνουμε οριστική λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τα αποτελέσματα, που γίνονται ορατά από την πρώτη συνεδρία, είναι μόνιμα.

Με την αποτρίχωση με laser alexandrite η περιγεννητική περιοχή γίνεται πιο φωτεινή, πιο καθαρή και πιο εντυπωσιακή.

Αφαίρεση Δερματικών Αλλοιώσεων

Μια καθαρή, λεία και χωρίς χρωματικές διακυμάνσεις γεννητική περιοχή είναι πάντα πιο εντυπωσιακή, προκαλώντας μεγαλύτερη έλξη του ερωτικού μας συντρόφου.

Η παρουσία δερματικών αλλοιώσεων στην περιγεννητική περιοχή, εκτός της ανάγκης αντιμετώπισης για θεραπευτικούς λόγους, προκαλεί και ψυχολογική επιφόρτιση στη γυναίκα αλλά και στον ερωτικό της σύντροφο, επηρεάζοντας τη σεξουαλική τους απόδοση και ικανοποίηση.

Η αφαίρεση αυτών των δερματικών αλλοιώσεων, όπως είναι τα ογκίδια, οι κύστεις, οι υπερπλαστικοί αδένες και οι ουλές, γίνεται εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα, συμπληρώνοντας το εξαιρετικό αποτέλεσμα στην περιοχή.

Αυτόλογη Μεταμόσχευση Λίπους

Πρόκειται για θεραπεία κατά την οποία λαμβάνουμε λίπος συνήθως από την κοιλιά ή τους μηρούς και μετά από κατάλληλη προετοιμασία, το εγχύουμε στην υπό θεραπεία περιοχή.

Με τη μέθοδο αυτή βελτιώνεται η εμφάνιση των έξω χειλέων του αιδοίου αλλά και αναζωογονείται γενικότερα η περιγεννητική περιοχή, λόγω των πολυδύναμων βλαστοκυττάρων που εμπεριέχονται στο λίπος.

Αιδοιοπλαστική

Η αιδοιοπλαστική είναι η αισθητική χειρουργική επέμβαση που επιτυγχάνει την αναδιαμόρφωση των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας και κατατάσσεται ανάμεσα στις πλέον δημοφιλείς επεμβάσεις.

Με την αιδοιοπλαστική έχουμε τη δυνατότητα:

 • να μειώσουμε το μέγεθος των υπερτροφικών έσω χειλέων
 • να βελτιώσουμε το σχήμα στα έσω χείλη
 • να εξισορροπήσουμε ασυμμετρίες στα έξω χείλη
 • να διορθώσουμε ανατομικά κάτι που σας ενοχλεί

Τα υπερτροφικά έσω χείλη του αιδοίου είναι μια συχνή ανατομική παραλλαγή και μπορεί να είναι συγγενής ή να προκαλείται στην πορεία της ζωής της γυναίκας, λόγω της προόδου της ηλικίας, της εγκυμοσύνης και των ορμονικών διακυμάνσεων.

Ποια προβλήματα προκαλούνται από τα υπερτροφικά έσω χείλη του αιδοίου;

 • μηχανικός ερεθισμός και ευαισθησία στη σεξουαλική επαφή, την άσκηση, το ποδήλατο, το περπάτημα
 • αίσθημα ανασφάλειας και έντονης αμηχανίας στη σεξουαλική επαφή
 • αίσθημα αμηχανίας στην παραλία με το μαγιό
 • ενόχληση στα εσώρουχα
 • συχνές κολπίτιδες
 • δυσοσμία κατά την διάρκεια της έμμηνου ρύσεως ή λόγω εφίδρωσης

Η πλαστική του αιδοίου δίνει ικανοποιητική λύση στις παραπάνω δυσκολίες.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι με την αιδοιοπλαστική δεν επηρεάζεται η αισθητικότητα της περιοχής.

Μετά την επέμβαση θα αλλάξει η ψυχολογία σας, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα επανέλθει η σεξουαλικότητά σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αιδοιοπλαστικής;

 • οι τομές είναι πρακτικά αδιόρατες
 • η διάρκεια της επέμβασης είναι μικρή
 • γίνεται με τοπική αναισθησία
 • ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος
 • δύναται να συνδυαστεί με άλλες μικροεπεμβάσεις
 • είναι απόλυτα ασφαλής
 • δε μειώνει την αισθητικότητα της περιοχής

Ποιος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Η επιδιόρθωση γίνεται χωρίς η ασθενής να υποστεί ταλαιπωρία. Η περιοχή έχει καλή και γρήγορη επούλωση, με αποτέλεσμα η επιστροφή στη σεξουαλική δραστηριότητα γίνεται μετά από περίπου μία εβδομάδα. Στο διάστημα αυτό η περιοχή χρειάζεται καλή καθαριότητα και φροντίδα.

Μετά την επέμβαση;

Το πρώτο 24ωρο παρουσιάζεται οίδημα στην περιοχή, το οποίο υποχωρεί γρήγορα. Κρύες κομπρέσες βοηθούν επίσης στην πιο σύντομη απορρόφηση του οιδήματος. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα με την υγιεινή της περιοχής, κυρίως μετά από κάθε ούρηση. Η επιστροφή σε ήπια εργασία γίνεται σε λίγες ημέρες, ενώ η σεξουαλική επαφή συνιστάται να ξεκινά μετά από περίπου μία εβδομάδα.

Θα υπάρχουν σημάδια;

Οι τομές τοποθετούνται σε ευνοϊκά σημεία, με αποτέλεσμα οι ουλές να είναι ανεπαίσθητες.

Πως είναι η περιοχή του αιδοίου μετά την αιδοιοπλαστική;

Το αποτέλεσμα της αιδιοπλαστικής είναι ένα φυσικό και αρμονικό μέγεθος των χειλέων του αιδοίου. Η περιοχή θα είναι όμορφη, σφριγηλή και νεανική, ενώ θα απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζατε πριν την επέμβαση.

Τα αποτελέσματα της αιδοιοπλαστικής είναι μόνιμα.