Ανάπλαση Έξω Γεννητικών Οργάνων στον Άνδρα

Η ανάπλαση των έξω γεννητικών οργάνων στον άνδρα περιλαμβάνει μια σειρά από αισθητικές παρεμβάσεις, οι οποίες επιλέγονται βάσει των αναγκών της περιοχής αλλά και των επιθυμιών του ασθενούς, με στόχο ένα πιο αρμονικό, φυσικό και παράλληλα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Priapus Shot (P-Shot) – Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες

Πρόκειται για θεραπεία αντιγήρανσης, απόλυτα ασφαλή, η οποία βασίζεται στην ιδιότητα των αυτόλογων αυξητικών παραγόντων του αίματος να διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης του οργανισμού.

Η γεννητική περιοχή ανανεώνεται, ενώ σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, φαίνεται να βελτιώνεται η αισθητικότητα στην περιοχή και να ενισχύεται η στυτική ικανότητα και διάρκεια.

Λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή και μετά από κατάλληλη προετοιμασία, οι αυξητικοί παράγοντες των αιμοπεταλίων εκχέονται στην υπό θεραπεία περιοχή. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, γρήγορη και, αμέσως μετά, επιστρέφουμε πλήρως στην καθημερινότητά μας.

Αποτρίχωση Laser Alexandrite

Είναι γνωστά τα προβλήματα που προκύπτουν στην περιγεννητική περιοχή, με τις παλαιότερες μεθόδους αποτρίχωσης:

 • ερεθισμοί
 • θυλακίτιδες
 • τοπικές φλεγμονές
 • υπερμελαγχρώσεις
 • σημάδια
 • χαλάρωση του δέρματος

Σε μια τόσο σημαντική περιοχή του σώματός μας, αξίζει η επιλογή του laser alexandrite, που δίνει τέλος στα προαναφερθέντα προβλήματα. Με την αποτρίχωση με laser δίνουμε οριστική λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τα αποτελέσματα, που γίνονται ορατά από την πρώτη συνεδρία, είναι μόνιμα.

Με την αποτρίχωση με laser alexandrite η περιγεννητική περιοχή γίνεται πιο καθαρή, πιο εντυπωσιακή και αναδεικνύεται καλύτερα ο ανδρισμός.

Αφαίρεση Δερματικών Αλλοιώσεων

Μια καθαρή, λεία και χωρίς χρωματικές διακυμάνσεις γεννητική περιοχή είναι πάντα πιο εντυπωσιακή, προκαλώντας μεγαλύτερη έλξη του ερωτικού μας συντρόφου.

Η παρουσία δερματικών αλλοιώσεων στην περιγεννητική περιοχή, εκτός της ανάγκης αντιμετώπισης για θεραπευτικούς λόγους, προκαλεί και ψυχολογική επιφόρτιση, επηρεάζοντας τη σεξουαλική απόδοση και ικανοποίηση.

Η αφαίρεση αυτών των δερματικών αλλοιώσεων, όπως είναι τα ογκίδια, οι κύστεις, οι υπερπλαστικοί αδένες και οι ουλές, γίνεται εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα, συμπληρώνοντας το εξαιρετικό αποτέλεσμα στην περιοχή.

Διατομή Χαλινού

Ο χαλινός είναι μια πτυχή του δέρματος που συνδέει την κάτω επιφάνεια της κεφαλής του πέους με την ακροποσθία. Όταν έχει μικρό μήκος, ονομάζεται βραχύς χαλινός.

Στην περίπτωση του βραχέως χαλινού, τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά:

 • ο βραχύς χαλινός μπορεί να εμποδίζει την αποκάλυψη της βαλάνου κατά τη στύση
 • σε περίπτωση που η βάλανος αποκαλύπτεται κατά τη στύση, κάμπτεται προς τα κάτω λόγω έλξης από το βραχύ χαλινό και χάνεται η ευθύτητα του πέους
 • υπάρχει η πιθανότητα μερικής ή ολικής ρήξης του χαλινού και αιμορραγίας, κατά τη σεξουαλική επαφή
 • μπορεί να παρουσιάζεται πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή
 • οι βαλανοποσθίτιδες είναι πιο συχνές

Η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος γίνεται με τη διατομή του χαλινού. Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, γρήγορα και ανώδυνα. Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση. Η σεξουαλική επαφή συνιστάται να ξεκινά μετά από περίπου 1 εβδομάδα.

Αισθητική Περιτομή

Η αισθητική περιτομή είναι χειρουργική επέμβαση με την οποία αφαιρείται η ακροποσθία, το δέρμα που καλύπτει τη βάλανο του πέους.

Ανέκαθεν η περιτομή πραγματοποιείτο είτε για την αντιμετώπιση της φίμωσης, παθολογικής κατάστασης κατά την οποία το στόμιο της ακροποσθίας είναι στενό, είτε για θρησκευτικούς λόγους, είτε για ογκολογικούς λόγους στις περιπτώσεις αλλοιώσεων στην ακροποσθία.

Τα τελευταία χρόνια η περιτομή έχει γίνει αρκετά δημοφιλής για την αισθητική αναμόρφωση που προσδίδει στα έξω γεννητικά όργανα του άνδρα.

Το περιτμημένο πέος είναι καλαίσθητο και ανδροπρεπές, ενώ αναδεικνύεται καλύτερα κατά τη στύση. Οι γυναίκες προτιμούν την αισθητική του περιτμημένου άνδρα, ενώ φαίνεται να τις ικανοποιεί περισσότερο στην ερωτική επαφή. Οι άνδρες που υποβάλλονται σε περιτομή, αναφέρουν αυξημένη διάρκεια σεξουαλικής επαφής.

Η περιτομή επιπλέον, προσφέρει καλύτερη υγιεινή στην περιοχή, με αποτέλεσμα οι μολύνσεις από μικρόβια ή μύκητες να είναι εξαιρετικά σπάνιες, ενώ μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του πέους.

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και έχει διάρκεια περίπου 1 ώρα. Μετά την επέμβαση συνιστάται αποχή από τη σεξουαλική επαφή για περίπου 1 εβδομάδα. Η περιοχή έχει σύντομη επούλωση και οι ουλές είναι πρακτικά δυσδιάκριτες.

Τα αποτελέσματα της επέμβασης γίνονται πολύ γρήγορα ορατά και είναι εντυπωσιακά.

Δείτε επίσης: Αισθητική Περιτομή