Αισθησιακά Χείλη

Τα χείλη αποτελούν κεντρική ανατομική δομή του κάτω τριτημορίου του προσώπου, υψίστης αισθητικής και λειτουργικής σημασίας.

Τα όμορφα, καλοσχηματισμένα και αισθησιακά χείλη, που πλαισιώνουν ένα γοητευτικό χαμόγελο, αναδεικνύουν με φυσικό τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Σας προτείνουμε την ανανέωση των χειλέων σας με εξειδικευμένο για τα χείλη, ενέσιμο υαλουρονικό οξύ:

  • αν έχετε λεπτά χείλη και σας ενδιαφέρει να αυξήσετε τον όγκο τους (αυξητική χειλιών)
  • αν χρειάζεται επιδιόρθωση το σχήμα και το περίγραμμά τους
  • αν έχουν χάσει τα χείλη το φυσικό τους όγκο
  • αν έχουν σχηματιστεί ρυτίδες στα χείλη και δείχνουν αφυδατωμένα
  • αν οι γωνίες των χειλιών σας παρουσιάζουν πτώση

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια πολύ διαδεδομένη, μοντέρνα και ασφαλής αισθητική θεραπεία του προσώπου. Είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος, το οποίο χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή, με την υφή απαλής γέλης, για την αναζωογόνηση και την αντιγήρανση των χειλιών. Διορθώνει τις ρυτίδες, δρώντας ως ένα εσωτερικό υποστηρικτικό δίκτυο, ενώ επιπλέον αναπληρώνει τον φυσικό όγκο που χάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός για την εφαρμογή ενέσιμου υαλουρονικού οξέος στα χείλη, ενώ εφαρμόζεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Γενικά, όμως, προτείνεται η συγκεκριμένη θεραπεία μετά την εφηβεία.

Σε μικρές ηλικίες, 20-30 έτη, η μη επεμβατική πλαστική χειλέων αφορά συνήθως στην αύξηση του όγκου και τη διόρθωση του περιγράμματος, ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες η θεραπεία εφαρμόζεται για την αποκατάσταση της απώλειας όγκου και την απάλυνση των ρυτίδων, λόγω της επίδρασης του μηχανισμού της γήρανσης.

Η θεραπεία απαιτεί μικρό χρονικό διάστημα στο Ιατρείο και η επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες είναι άμεση. Στην περιοχή των χειλιών, εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα ή τοπική αναισθησία, η οποία καθιστά τη θεραπεία ανώδυνη. Μικροεκχυμώσεις μπορεί να παρουσιαστούν, οι οποίες καλύπτονται εύκολα με κραγιόν και υποχωρούν σε λίγες ημέρες.

Το αποτέλεσμα της αναζωογόνησης – αυξητικής των χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι άμεσα ορατό και κρατάει περίπου 1 χρόνο.

Με τη χρήση άριστης ποιότητας υλικών, αποκτάμε φυσικά – τέλεια χείλη, με μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος.